بازدید دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد

به گزارش روابط عمومی شعبه شمال شرق کشور پانزده نفر از دانشجویان دانشکده پزشکی گروه زیست فناوری و نانو فناوری پزشکی به همراه استاد راهنما جناب آقای دکتر اسکوئی و بخشهای تحقیقات و پرورش حیوانات آزمایشگاهی بازدید بعمل آوردند. در این بازدید آقای دکتر جمشیدیان سرپرست محترم معاونت تضمین کیفیت توضیحاتی در خصوص فعالیت  بخش تحقیقات شعبه ارائه نمودند که پس از آن نیز سئوالات متداول دانشجویان اعم از چگونگی ارتباط با شعبه و … را مطرح و ایشان نیز پاسخ دادند و پس از آن به بازدید از بخش پرورش حیوانات آزمایشگاهی پرداختند و در این بخش نیز آقای دکتر نوروزی مقدم بخشهای مختلف را تشریح و سپس به سئوالات دانشجویان پاسخ دادند. این بازدید از ساعت ۹ صبح آغاز و تا ساعت ۱۲ ظهر با راهنمائی مسئول روابط عمومی به طول انجامید به اذعان دانشجویان مطالب ارائه شده به دلایل علمی و بروز بودن مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.