جلسه علمی واکسن های طیور با دامپزشکان استان خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی شعبه شمال شرق کشور جلسه در روز پنج شنبه مورخ ۱۴۰۱/۸/۵ از ساعت ۱۰ در محل آمفی تئاتر مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی شعبه شمال شرق کشور با میزبانی شعبه و تعاونی تولیدی توزیعی رازی مشهد با سخنرانی آقای دکتر حمیدرضا فرزین ریاست شعبه و آقای دکتر آواز مسئول تعاونی تولیدی توزیعی رازی مشهد آغاز گردید. پس از آن سخنرانان این برنامه به ترتیب آقایان دکتر عبدالشاه عضو هیئت علمی و مدیر تحقیقات بیماری های طیور مؤسسه  تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی کشور، دکتر سودآوری دامپزشک و کلینیسین اختصاصی طیور، دکتر غفوری عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی و متخصص بهداشت و بیماریهای طیور و دکتر رضا طرقی دانشیار و عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی شعبه شمال شرق کشور به ایراد سخنرانی پرداختند. و بعد از آن با تشکیل پنل با حضور سخنرانان و آقای دکتر شرفی رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی به بحث و گفتگو با مدعوین محترم در مورد واکسن های رازی پرداختند. این جلسه به منظور تبادل نظر و بررسی علمی واکسن های تولید شده در مؤسسه رازی با حضور دامپزشکان و کلینیسین های استان و شرکت های فروش واکسن های طیور مؤسسه رازی تشکیل گردید و پیشنهادات و انتقادات مصرف کننده گان مطرح شد.جلسه تا ساعت ۱۵ ادامه و در انتها پس از اهداء هدایا خاتمه گردید.